مشاوره حقوقی خانواده

توقیف اموال برای مهریه

نکات مهم درباره توقیف اموال برای مهریه:

1. ابتدا باید از طریق اداره ثبت توقیف اموال انجام شود.

2. در صورت عدم امکان توقیف اموال بابت مهریه از طریق اداره ثبت، زوجه می‌تواند به دادگاه مراجعه کند.

3. اداره ثبت می‌تواند ظرف مدت دو ماه لیست اموال قابل توقیف برای مهریه را شناسایی کند.

4. در صورت عدم توقیف اموال توسط اداره ثبت در مدت دو ماه یا عدم اجرای سند ازدواج و وصول مهریه توسط اداره ثبت در مدت شش ماه، زوجه می‌تواند به دادگاه خانواده مراجعه کند.

5. قبل از صدور گواهی فوق، دفاتر خدمات قضایی الکترونیک و دادگاه خانواده هیچ دادخواستی برای مهریه و توقیف اموال بابت مهریه را پذیرفته نمی‌کنند.

6. در صورتی که زن مشکلی در تقاضای مهریه داشته باشد و اداره ثبت قادر به توقیف اموال نباشد، می‌تواند به دادگاه خانواده مراجعه کند تا این موضوع را بررسی کند و در صورت لزوم توقیف اموال شوهر را برای پرداخت مهریه تصویب کند.

⚖️ مشاوره حقوقی مرتبط با توقیف اموال برای مهریه

پرسش: 

زوجه ملکی را به علت وصول مهریه توقیف کرده است و مراحل انجام مزایده را سپری میکند. اما زوج با اطلاع از توقیف ملک اقدام به اتش زدن عمدی ملک کرده است که ملک کامل سوخته است. ملک توقیف فیزیکی هم شده است. الان تکلیف زوجه چیست؟


پاسخ:

خسارت تعلق نمی گیرد ولی بسته به نوع ملک امکان استفاده از زمین آن وجود دارد

پرسش: 

بنده تصمیم بر مهاجرت به کمک پدرم را دارم، این اقدام نیازمند به شرایطی میباشد، که قبل از رفتن درحساب بانکی شخص مهاجر مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به مدت حداقل دوماه بوده باشد تا شرایط مهاجرت امکان‌پذیر شود. نکته که همسرم دادخواست نفقه، جهیزیه، اجرت المثل ومهریه دادن و۲۹ این ماه شورا روز ۲۹ماه بعداولین جلسه دادگاه دارم. سوال ودرخواست: برای اینکه بشه این مبلغ پول را بمدت دوماه پدرم بحسابم بریزه که شرایط مهاجرتم درستشه، راهی وجودداره آیا امکان‌پذیر است. درجلسه اول دادگاه چه نکته وموضوعی را رعایت و پیش بگیرم تابخواستم برسم واینکه قصد فرار نیست اونجاشرایطم بهتروامکان پرداخت دین همسرم راهم دارم. اگر پاسخ منفی باشه به این معنی میباشد که تاروزی که ۵۱۴ سکه را پرداخت نکنم هیچ اختیاربانکی وملکی ندارم؟


پاسخ:

هر زمانی امکان دارد زوجه حساب های شما را توقیف کند بابت مهریه. و در صورتی که حساب شما توقیف شود مبلغ قابل برداشت توسط زوجه است. و هیچ راه قانونی برای این امر نیست.

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "دریافت مشاوره" کلیک نمایید.

دریافت مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا